Artist

 • Insane-G

  Resident DJ / MC

  Artiestennaam:Insane-G
  Naam:Gijs van Hoek
  Geboortedatum:12-08-83
  Muziekstijlen:Hardcore, Early Rave, Happy Hardcore
  Begonnen met draaien:2004
  Eerste plaat:Revolution - Tommyknocker

  Bio:
  Na het zien en horen van de eerste cd van Dj Glacius voelde Insane-G zich in 2004 geroepen om mijn zijn creatieve vaardigheden de hoezen van de cd's naar een nieuwe niveau te tillen. Hierdoor kwam hij steeds vaker over de vloer bij Glacius en draaide hij geregeld een plaatje mee.

  Een half jaar later was het moment daar dat hij op een verjaardag voor het eerst aantal platen draaide op een verjaardag. Dat was de eerste keer dat hij voor een publiek stond. Toen nog een heel klein publiek, maar het was genoeg voor hem om in te zien hoe geweldig het moest zijn om voor een groot publiek te staan. Hierdoor ging hij samen met Glacius al snel op zoek naar locaties om een klein feestje te organiseren.

  Na een paar keer iets kleins georganiseerd te hebben vroeg Dj Barry hun om mee te helpen met de organisatie van de Kermix Party. Dit pakte grootst uit want in eind 2005 stond de zaal stampvol met minimaal 700 bezoekers.
  Dit was een heel belangrijk moment voor Stillborn Events, want door het succes van de Kermix Party nam hij samen met Glacius eindelijk de stap om naar Activiteitencentrum De Schakel te gaan voor een eerste gesprek. De Schakel was erg enthousiast en waren al enige tijd op zoek naar een partij die hun wilde helpen bij de organisatie van een dance-event voor de jongeren in Gilze. Vervolgens werd Dj Barry erbij betrokken en op 26 januari 2006 werd de eerste Bassment georganiseerd in de kelder van De Schakel (vandaar ook de naam).
  Insane-G mocht de avond openen en daardoor realiseerde hij zich dat het toch wel tijd werd dat hij zijn eigen apparatuur aan ging schaffen om thuis te oefenen. Een van de eerste plaaten die hij toen kocht was "Revolution" van Dj Tommyknocker.

  Nadat in mei 2006 de kelder van De Schakel voor de tweede keer volledig uitverkocht was, werd het pand verbouwd en moest De Schakel verhuizen naar een tijdelijk locatie op het industrieterrein. Al snel zagen de drie oprichters van Stillborn Events dat dit alleen maar positief uit kan pakken. Omdat er geen kleine zaal was, mochten ze in februari 2007 meteen de grote fabriekshal gebruiken. Om deze hal vol te krijgen hadden ze echter wel de ondersteuning van een bekende dj nodig en Dj Angerfist was de eerste. Voor de derde keer was de avond weer volledig uitverkocht!

  Omdat de zaal ineens een stuk groter was geworden en Insane-G The Bassment steeds meer wilde laten lijken op de grotere hardcore party's nam hij steeds meer taken op zich. Zo is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de promotieartikelen zoals de posters, flyers en tickets. Als snel volgde de website en werden er complete videoanimaties in elkaar gezet om te vertonen tijdens de optredens.
  Het duurde daarom ook niet lang eerdat Insane-G zich vergreep aan de microfoon om zo ook alle artiesten aan te kondigen en te zorgen dat het publiek hun het applaus geeft dat ze verdienen.